HealthBeautyCenter

 


Instituut voor electrolipolyse en schoonheidsbehandelingen.
Adviesbureau voor natuurvoeding en dieetadviezen.

 

 

Home / Back

Anti veroudering

Home / Back


Anti veroudering

Onze hele maatschappij is er op gericht dat we er zo lang mogelijk jong uitblijven zien. We worden steeds ouder werken langer door en beginnen ongeacht de leeftijd vaak nog aan een nieuwe baan, bedrijf of een relatie.

Voorheen was het behoud van een jong uiterlijk alleen mogelijk als we in staat waren een flinke financiële investering te doen in vele dure behandelingen en producten. Ook waren en zijn deze behandelingen vaak vrij heftig, waardoor men voor enkele weken niet toonbaar was/is en ondanks het heftige verloop van de behandeling deze na verloop van tijd toch weer herhaald zal moet worden.
Inmiddels is het door verbetering van behandel technieken en producten mogelijk om een jonge huid te behouden met behandelingen die veel minder kostbaar en extreem zijn.

Peelings zorgen ervoor dat de opperhuid los laat waardoor er een nieuwe huidlaag verschijnt de huid weer elastischer word en er fris en jong uit gaat zien, rimpels verminderen en vouwen die op oudere leeftijd tussen de neus en de mond verschijnen zullen door de toename van de elasticiteit even eens verminderen. Wanneer men preventief de huid regelmatig laat peelen dan zullen rimpels, neus en mond plooien op veel latere leeftijd en in mindere mate verschijnen.

De nieuwe MD Formulations en Environ behandelmethoden geven met meerdere lichte peelings niet alleen een mooier resultaat maar ook langduriger. Dit doordat meerdere lichte peelings uiteindelijk meer huidlaagjes verwijderen en daardoor de huid stimuleren tot aan maak van nieuwe en gezonde cellen. Er ontstaat versnelde celvernieuwing.
Naar mate we ouder worden vernieuwen onze cellen zich steeds langzamer waardoor juist deze stimulatie tot celvernieuwing noodzakelijk is om een jonge en elastische huid tot op hogere leeftijd te behouden. De sterkte van deze peelings worden na een consult geheel op de huid afgestemd. Deze behandelingen zijn eveneens geschikt om een beschadigde acné huid te herstellen.

De peelings kunnen aangevuld worden met producten die het verjongingsproces versnellen. Waardoor er minder peelings nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.
Deze producten worden even als de peelings geheel op de huid afgestemd. Zij bevatten zeer hoge doseringen aan werkzame stoffen die noodzakelijk zijn om rimpels te verminderen en een ouder wordende huid die beschadigt is te herstellen.

Per peeling € 35,--
Wanneer u de peeling in kuurverband gaat volgen kunt u 6 peelings in één keer betalen € 210,--.
U krijgt dan één peeling extra.
 

Home / Back

Terug naar menu

Home / Back

 


Alle behandelingen & consulten uitsluitend op afspraak !!
Wij werken uitsluitend op afspraak, voor een consult of behandeling kunt u telefonisch contact opnemen.

Health Diet Center
Info@HealthDietCenter.nl
Jan van Avennestraat 21-E
3021 RM Rotterdam
KvK: 24188670
BTW: NL0993.83.871.B01
Tel.: 010-7513760
Mob.: 06-20559347

FunArt Webdesign