HealthBeautyCenter

Alle behandelingen & consulten uitsluitend op afspraak !!


Instituut voor electrolipolyse en schoonheidsbehandelingen.
Adviesbureau voor voeding, gezondheid, huidverbeterende en corrigerende behandelingen.
 

 

Home / Back

Demonstratie en aanbieding

Home / Back


Health Diet Center
Adviesbureau voor voeding, gezondheid, huidverbeterende en corrigerende behandelingen.

Onze hele maatschappij is er op gericht dat we er zo lang mogelijk jong uitblijven zien. We worden steeds ouder werken langer door en beginnen ongeacht de leeftijd vaak nog aan een nieuwe baan, bedrijf of een relatie.

Voorheen was het behoud van een jong uiterlijk alleen mogelijk als we in staat waren een flinke financiële investering te doen in vele dure behandelingen en producten. Inmiddels is het door verbetering van behandel technieken en producten mogelijk om een jonge huid te behouden met behandelingen die veel minder kostbaar en extreem zijn.

Peelings zorgen ervoor dat de opperhuid los laat waardoor er een nieuwe huidlaag verschijnt en de huid weer elastischer word en er fris en jong uit gaat zien, rimpels verminderen en vouwen die op oudere leeftijd tussen de neus en de mond verschijnen zullen hierdoor langer uitblijven. Helaas zorgden dergelijke peelings of laser behandelingen er voor dat men minstens voor één tot soms een paar weken niet toonbaar was.

De nieuwe MD Formulations behandelmethode geven met meerdere lichte peelings niet alleen een mooier resultaat maar ook langduriger. Dit doordat meerdere lichte peelings uiteindelijk meer huidlaagjes verwijderen en voor een betere en versnelde celvernieuwing zorgt. Naar mate we ouder worden vernieuwen onze cellen zich steeds langzamer waardoor juist deze stimulatie tot celvernieuwing noodzakelijk is om een jonge en elastische huid tot op hogere leeftijd te behouden. Deze behandelingen zijn eveneens geschikt om een beschadigde acné huid te herstellen.

Health Diet Center biedt de gehele maanden december en januari een MD Formulations kuur aan om de huid drastisch te verbeteren. Deze kuur bestaat uit herstellende peelings normaal € 210,-- tijdens deze maanden krijgt u voor het zelfde bedrag 8 peelings. De kuur verminderd rimpels, zonbeschadigingen en littekentjes. Tevens stimuleert de kuur de celvernieuwing waardoor de elasticiteit van de huid toeneemt. De huid ziet er na de kuur jonger, frisser en gezonder uit. Tijdens de gehele kuur ziet men na iedere behandeling een verbetering en men kan het dagelijkse leven gewoon voortzetten.

Voor een kosteloos consult kunt u een afspraak maken van dinsdag tot en met zaterdag.

 

Home / Back

Terug naar menu

Home / Back

 


Alle behandelingen & consulten uitsluitend op afspraak !!
Wij werken uitsluitend op afspraak, voor een consult of behandeling kunt u telefonisch contact opnemen.

Health Diet Center
Info@HealthDietCenter.nl
Jan van Avennestraat 21-E
3021 RM Rotterdam
KvK: 24188670
BTW: NL0993.83.871.B01
Tel.: 010-7513760
Mob.: 06-20559347

010 webdesign