HealthBeautyCenter

Alle behandelingen & consulten uitsluitend op afspraak !!


Instituut voor electrolipolyse en schoonheidsbehandelingen.
Adviesbureau voor natuurvoeding en dieetadviezen.

 

 

Home / Back

Ontharen met een draadje

Home / Back


Een vriendelijke behandelmethode

ONTHAREN

Er zijn in de loop der jaren vele behandelmethoden om het gelaat te ontharen ontwikkeld, zoals harsen, lasers, elektrische apparatuur, scrub producten en crème’s. Tevens apparaten om ieder lichaamsdeel te epileren en uiteraard vele soorten scheermesjes speciaal gevormd voor de vrouwelijke lichaamsdelen. Al deze methoden kunnen bijna overal op het lichaam gebruikt worden afhankelijk van het huidtype.
Het gelaat wordt voornamelijk met de laser of elektrisch onthaard en ook het harsen wordt nog regelmatig toegepast. Helaas kunnen deze methoden voor pigment verschuivingen in de huid zorgen en door elektrisch ontharen kunnen zelfs littekentjes en ontstekingen ontstaan.

Een nieuwe maar eveneens zeer oude en beproefde methode is het ontharen met een draadje.

Ontharen met een draadje

Deze vriendelijke behandelmethode komt oorspronkelijk uit Perzië en wordt al eeuwen met veel succes toegepast voor ieder huidtype.
Van de blanke, getinte tot zeer donkere huid, gevoelige, dunne en een dikke huid die vatbaar is voor acné, ontstekingen, pigmentverschuivingen en littekenvorming. Van overgevoelige reacties is geen sprake. De methode is geschikt voor het ontharen van de bovenlip, kin, wangen en voorhoofd voor de dunne blonde haren tot de dikke zwarte haren in het gehele gelaat.

De behandelmethode is zeer effectief, de terugkomende haartjes worden steeds dunner en zachter, een zichtbare haarvermindering op uw gelaat zal u waarnemen en voelen. In het begin vinden de behandelingen om de 3 weken plaats, na het verloop van de behandelingen om de 4 tot 8 weken. Tot de haartjes helemaal niet meer terug komen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Men werkt met een dun klosje garen. Met eenvoudige handbewegingen worden de uiteinden van het garen getwist en over de haartjes gehaald zodat ze met wortel en al verwijderd worden.
Doordat het draadje over de huid twist, zorgt het ook voor een mini massage voor het gelaat. De doorbloeding van de huid wordt hiermee geactiveerd, waardoor afvalstoffen in de huid verwijderd worden en de huid er fris uitziet en glad aanvoelt.
Maar het allermooist van de behandeling is natuurlijk dat u eindelijk van de overtollige haargroei in uw gezicht afkomt.

De behandel kosten zijn vanaf € 15,00 en kunnen oplopen voor het hele gelaat tot € 35,00

Om met deze methode kennis te maken kunt u een afspraak maken om mee te kijken tijdens een behandeling.

 

 

Home / Back

Terug naar menu

Home / Back

 


Alle behandelingen & consulten uitsluitend op afspraak !!
Wij werken uitsluitend op afspraak, voor een consult of behandeling kunt u telefonisch contact opnemen.

Health Diet Center
Info@HealthDietCenter.nl
Jan van Avennestraat 21-E
3021 RM Rotterdam
KvK: 24188670
BTW: NL0993.83.871.B01
Tel.: 010-7513760
Mob.: 06-20559347

FunArtWebdesign