HealthBeautyCenter

Alle behandelingen & consulten uitsluitend op afspraak !!


Instituut voor electrolipolyse en schoonheidsbehandelingen.
Adviesbureau voor natuurvoeding en dieetadviezen.

 

 

Home / Back

Verjongingskuur

Home / Back


Een stralend, fris en jong uiterlijk.

Verjongingskuur voor de huid.

De producten die men tegenwoordig gebruikt zijn niet meer te vergelijken met de producten van 20 jaar geleden. Er wordt veel onderzoek gedaan naar stoffen die het mogelijk maken om veroudering tegen te gaan. De stoffen die gevonden worden en daadwerkelijk een herstellende en genezende eigenschap hebben worden verwerkt in de betere cosmetica en vitaminen/mineralen preparaten.

Voorlopers op dit gebied van cosmetica zijn MD Formulations en Environ. Beide merken leveren producten die onder cosmeceutics vallen. Dit betekent dat de werkzame stoffen in zulke hoge doseringen aan het betreffende product zijn toegevoegd dat zij de herstellende en genezende eigenschappen bezitten om de huid te verjongen. Zij kunnen uitsluitend gekocht worden na een consult door een erkend specialist. De producten worden geheel op de huid en de klachten afgestemd.

Deze producten geven zonder behandelingen binnen enkele weken al een prachtig resultaat.
Zij vernieuwen de huid op een zachte manier en herstellen oneffenheden zoals rimpels, pigmentvlekken, grove porin, verslapte huid en een door de zon beschadigde huid.

En betreft het een ernstig beschadigde huid door veroudering dan zullen behandelingen bijdragen tot een versneld resultaat.

Verjongen van binnen uit met gezonde voeding en vitaminen.

We weten natuurlijk allemaal dat goede voeding bijdraagt aan een gezond lichaam.
Veroudering en degeneratie-ziekten worden vertraagd wanneer men de juiste vitaminen, mineralen en enzymen binnenkrijgt. Helaas bevatten de maaltijden niet altijd meer voldoende vitaminen, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen om veroudering en degeneratie van het lichaam tegen te gaan. En van de oorzaken is dat voeding bewerkt is en maar al te vaak uit tussendoortjes en kant en klaar maaltijden bestaan. Ook de grote hoeveelheid bestrijdingsmiddelen die in de landbouw gebruikt worden zijn de oorzaak van een te laag gehalte aan vitaminen en mineralen in de landbouwproducten. Stress en luchtvervuiling dragen eveneens bij aan de tekorten in ons lichaam.

Om deze tekorten in een korte tijd aan te vullen kan men een multi vitamine/mineralen preparaat gebruiken. Een juist multi preparaat bevat alle vitaminen, mineralen en enzymen die nodig zijn om alle tekorten in het lichaam aan te vullen en zo te zorgen voor een herstel van het hele lichaam van binnen en van buiten.
Omdat er vele verschillende soorten multi preparaten zijn met verschillende doseringen van vitaminen, mineralen en enzymen zijn is een advies van een therapeut noodzakelijk. De doseringen kunnen dan op de persoon afgestemd worden. Zodat het gebruik van een multi vitamine/mineralen complex het benodigde resultaat zal geven. Tevens kan er bij specifieke klachten een aanvulling van extra vitamine naast het multi preparaat helpen de klachten op korte termijn te verminderen.
Wanneer men b.v. rookt is een multi preparaat aangevuld met vitamine C en het mineraal selenium een extra ondersteuning om de schade van het roken te beperken.
Heeft men b.v. een antibioticakuur gehad dan kan een multi preparaat samen met probiotica zorgen dat de darmflora op korte termijn weer hersteld wordt, waardoor de opname van voedingsstoffen verbeterd, en waardoor uiteraard de gehele lichamelijke conditie toeneemt. Bij gewrichtsklachten is een multi preparaat samen met chondroitin/glucosamine aan te raden om deze klachten te verminderen. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele klachten waar men last van kan hebben.

Wil men een gezond lichaam en een jong uiterlijk behouden dan is gezonde voeding een absolute must. Uiteraard kan men om het gehele lichaam te verjongen een complete verjongingskuur volgen en zo ook van binnen uit werken. Kleine veranderingen in het eetpatroon en aanvullend een multivitamine en mineralencomplex zullen het verjongingsproces van huid, haar en nagels bevorderen.

Een combinatie van een vitaminen/mineralen kuur met een verjongingskuur voor de huid geeft u in enkele weken een fit lichaam en een jongere huid. Met deze combinatie verzorgt u de huid van binnenaf en van buitenuit.
 

Home / Back

Terug naar menu

Home / Back

 


Alle behandelingen & consulten uitsluitend op afspraak !!
Wij werken uitsluitend op afspraak, voor een consult of behandeling kunt u telefonisch contact opnemen.

Health Diet Center
Info@HealthDietCenter.nl
Jan van Avennestraat 21-E
3021 RM Rotterdam
KvK: 24188670
BTW: NL0993.83.871.B01
Tel.: 010-7513760
Mob.: 06-20559347

FunArt Webdesign